energie gas electriciteit elektriciteit water
recording

klik

hier

 

Pijl

 

Energie recording

Energie recording op basis van de NexBox hardware en Nexmaster software.

Europees commissaris energie recording opent de aanval op stroom- en gasbedrijven. Ze ziet zorgwekkend weinig concurrentie tussen de bedrijven, liet de eurocommissaris voor concurrentie dinsdag weten na een enquête onder 3000 betrokkenen dit najaar.

Energie recording bespeurt een waslijst aan „zorgwekkende verstoringen” in de energiemarkt. Nieuwkomers krijgen amper toegang. Grensoverschrijdende levering gaat moeizaam. Enkele grote producenten kunnen de stroomprijs beïnvloeden. En de gasprijs is in 86 procent van de contracten nog steeds gekoppeld aan de energie recording olieprijs.

Energie recording en haar collega energie recording (Energie) stelden dat concurrentie leidt tot de beste prijs voor de consumenten. „Ik ben vastbesloten onze bevoegdheden te gebruiken om zo de Europese industrie en consumenten te beschermen”, zei energie recording na een vergadering van de Europese Commissie.

Gas recording

Gas recording gaat de ministers van Energie van de EU-landen er alvast op aanspreken bij een vergadering 1 december in Brussel. Kort daarna wil ze een rapport presenteren en een inspraakronde openen. In veel EU-landen zijn de energiemarkten nog praktisch nationaal. De eurocommissarissen gas recording en gas recording vragen de EU-landen om haast te maken met de Europese regels voor een vrijere energiemarkt. „Invoering gebeurt nu te laat en te minimalistisch, uitzonderingen daargelaten”, zei eurocommissaris gas recording. Hij kondigde aan scherper controleren of lidstaten de Europese energieregels toepassen.

Electriciteit recording

De Europese Commissie wil vooral meer electriciteit recording grensoverschrijdende kabels en gasbuizen. Die moeten de concurrentie vergroten. De EU-landen maakten in 2002 al de politieke afspraak dat de import ongeveer 10 procent van het verbruik moet kunnen zijn. Maar daar is nog weinig van terecht gekomen. Electriciteits recording wil tegelijk de fusieregels voor de energiesector aanpassen. Ze opent een inspraakronde hierover. Brussel staat nu fusies toe, als de omzet hooguit tweederde van de markt in een land omvat. „Europa is veranderd sinds die regel is electriciteit recording ingevoerd.”

Een 2300 kilometer lange pijpleiding door Siberië naar electriciteits recording China moet over drie jaar zijn aangelegd. Dat blijkt uit het tijdschema dat het Russische ministerie voor Energie donderdag naar buiten heeft gebracht. De aanleg moet electriciteits recording de komende zomer beginnen.

Elektriciteit recording

De olie moet van Taisjet in de elektriciteit recording regio Irkoetsk in het midden van Siberië naar het stadje elektriciteit recording ten noorden van de grens met China. Dat land heeft hard energie nodig om zijn onstuimige economische groei op stoom te houden.

Daarmee is China een geduchte concurrent van elektriciteits recording Japan in de strijd om de Russische olie. Japan is na de Verenigde Staten de grootste economie van de wereld. In de plannen van Moskou wordt de pijpleiding van elektriciteits recording doorgetrokken naar elektriciteit recording aan de Russische oostkust.

Water recording

De investeringen voor de water recording pijpleiding worden geschat op tussen 11 en 17 miljard dollar. De pijpleiding krijgt een capaciteit van 30 miljoen ton per jaar.

Het Wereldnatuurfonds en water recording hebben de aanleg afgekeurd. Zij stellen dat de leiding de natuur van het Baikalmeer, ten oosten van Irkoetsk, en van andere plaatsen in Siberië water recording bedreigt.

verbruik en gebruik van recording en verbruiks en gebruiks van energie recording

elektriciteits recording en elektriciteits recording

Tel: 010 288 74 15
NEXUS Home

update van 14-11-2012