energie gas electriciteit elektriciteit water
coordinatie

klik

hier

 

Pijl

 

Energie coordinatie

Energie coordinatie op basis van de NexBox hardware en Nexmaster software.

De Europese Commissie verwacht binnen vijf jaar het duurzame energiegebruik in de Energie coordinatie op te kunnen voeren naar 12%. Parallel daaraan moet het energieverbruik in vijftien jaar kunnen afnemen met 20%.

Dit zei eurocommissaris energie coordinatie maandag bij de lancering van een vierjarige campagne om energiegebruik terug te dringen. De commissaris voor energie heeft hier euro 3,7 mln voor uitgetrokken.

Energie coordinatie wil het bewustzijn van de consumenten voor energiegebruik verhogen. Spaarlampen en energiezuinige apparaten kunnen al fors bijdragen aan de gewenste besparing. 'We willen mensen vooral bewust maken door het goede voorbeeld te geven', zei energie coordinatie.

Gas coordinatie

De eurocommissaris houdt rekening met een langdurig hoge gas coordinatie. De vraag is groot en het aanbod krap. De beschadiging door een orkaan van 's werelds grootste olieplatform bij Mexico helpt ook niet. Bij duurzame energie denkt de Europese Commissie aan windmolens en gas coordinatie aan elektriciteitscentrales voor biomassa. Het gebruik van biodiesel moet volgens de Commissie kunnen verdrievoudigen.

Onderdeel van de vierjarige campagne is de controle van gas coordinatie van vijf miljoen verwarmingssystemen in de Unie op zuinigheid en de bouw van 50.000 extreem energiezuinige huizen.

Gas coordinatie: 'Deze campagne zal bijdragen aan een betere levensstandaard, de economische groei stimuleren, banen creëren en de concurrentiepositie van de Europese industrie op de wereldmarkten verbeteren', zei hij.

Electriciteit coordinatie

Electriciteit coordinatie op basis van de NexBox hardware en Nexmaster software.

De Europese Commissie verwacht electriciteit coordinatie binnen vijf jaar het duurzame energiegebruik in de Energie coordinatie op te kunnen voeren naar electriciteit coordinatie. Parallel daaraan moet het electriciteit coordinatie energieverbruik in vijftien jaar kunnen afnemen met 20%.

Dit zei electriciteit coordinatie energie coordinatie maandag bij de lancering van een vierjarige campagne om energiegebruik terug te dringen. De commissaris voor energie heeft hier euro 3,7 mln voor uitgetrokken.

Electriciteit coordinatie wil het bewustzijn van de consumenten voor energiegebruik verhogen. Spaarlampen en energiezuinige apparaten kunnen al fors bijdragen aan de gewenste besparing. 'We willen mensen vooral bewust maken door het goede voorbeeld te geven', zei electriciteit coordinatie.

Elektriciteit coordinatie

De elektriciteit coordinatie houdt rekening met een langdurig hoge gas coordinatie. De vraag is groot en het elektriciteit coordinatie aanbod krap. De beschadiging door een orkaan van 's werelds grootste olieplatform bij Mexico helpt ook niet. Bij duurzame energie denkt de Europese Commissie aan windmolens en gas coordinatie aan elektriciteitscentrales voor biomassa. Het gebruik van elektriciteit coordinatie biodiesel moet volgens de Commissie kunnen verdrievoudigen.

Onderdeel van de vierjarige campagne is de controle van elektriciteit coordinatie van vijf miljoen verwarmingssystemen in de Unie op zuinigheid en de bouw van 50.000 extreem energiezuinige huizen.

electriciteits coordinatie en elektriciteits coordinatie

Tel: 010 288 74 15
NEXUS Home

update van 14-11-2012